Samettia ja kimallusta

Suomen pitkä ja pimeä talvi on loistavaa aikaa pukeutumisen kannalta. Kerrospukeutuminen on itsestään selvyys ja kimallusta ja säihkettä ei tarvitse välttää. More is more, Jep! Ja tykkään kyllä kovasti. Kiilto ja kimalle tuo valoa harmaille kasvoille ja toimivat paremmin kuin itseruskettava. Kun päivät pitenevät ja aurinko tulee taas kunnolla horisonttiin niin sitä luonnostaan haluaa vähentää säihkettä ja kimallusta. Mutta nyt on aika kun voimme nauttia tästä vuodenajasta ja pukeutua sen mukaan, eikä haittaa vaikka säihkyisit enemmän kuin amerikkalainen joulukuusi.

Sisäänostaja ostan rohkeasti näyttäviä asusteita ja vaatteita, Alexissa on kattava valikoima sinulle, joka tykkäät pukeutua näyttävästi, tyylillä!

maia_neo_noir_astyle

Neo Noirin mustan hopealanka puseron löydät täältä. Loistava hinta laatu suhde 59,90€. Poolossa on ajankohtainen ote röyhelökauluksella ja hihansuilla.

neo-noir-reva-roll-neck-top-sort

Myös toppina, löytyy täältä, hinta topilla 49,90€ Topissa myös röyhelöä kauluksessa. Kylmään aikaan sen pukee kauluspaidan, poolon tai pitsipaidan kanssa, ja kesällä on kaunis yksinään.

Rohkeampi pukee topin vaikka statement hihojen kanssa. Mos Moshin Mauve on monikäyttöinen.

astyle.fi

 

Ja sitten sametti, sitä on nyt kaikkialla, ja kaikkien mallistoissa. Mos Mosh Blake asu on kaukana pölyisesta murskatusta sametista. Blake on tehty ryhdikkäästä sametista, joka ei vedä pölyä puoleensa.

samettibleiseri_mos_mosh_2

Sametin kaveriksi sopii hyvin puuvilla sileänä tai röyhelönä.

Mos Moshin Mattie

astyle.fi tyylillä

Mattie paita on kaulukseton, mutta siinä on kauniit röyhelöhihat.

Saman merkin Catrina  paitamekkossa on kaikki kohdallaan.

394 - 119200 - Catrina Shirt - Campaign

Catrinan kanssa sopii Odd Mollyn sametti leggarit. Nämä housut ovat myyneet Odd Mollyn omasta verkkokaupasta loppuun.  Dearly housut ovat mielestäni Katri Niskasen skinny housujen vastaava samettiversio. Ei tule polvipusseja, on korkea vyötärö ja sairaan hyvä istuvuus.

astyle.fi tyylillä k

Neo Noirin samettipaita saa potkua pitsistä. Sasha puseron löydät täältä.

astyle tyylillä mänttä

Toki meiltä löytyy myös vaatteita ilman pitsiä ja kimallusta!

Mutta naisellisen tyylin ystävälle hyviä uutisia!!! Meille rantautuu pian uusi merkki! Tanskalainen Gustaf . Merkin suunnittelija Tina Gustavssonin tyyliä kuvaa hyvin; hienostuneita käyttövaatteita. Gustavsson kehottaa naisia säkenöimään tyylissään minkä monista mahdollista ovatkaan omakseen valinneet. Materiaalien yhdistely, femiiniset linjat, kiilto sekä yksityiskohdat ovat Gustaf merkin tunnuksia.

gustaf astyle.fi

Säkenöivää joulun aikaa ❤

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s