Suomimuotia

Suomimuoti on mennyt parin viime vuoden aikana nopeasti eteenpäin. Iso kiitos tästä kuuluu kuluttajille. Vain ostamalla suomalaisia tuotemerkkejä ne voivat laajentua ja kehittyä aina vain paremmiksi.

Uskon, että suomeen voi tulla Ruotsin tapaan menestyviä muotitaloja. Alexista löytyy myös suomalaisia tuotemerkkejä: Katri Niskanen, Balmuir ja PURA.  PURA:n  tuotteet valmistetaan usein jo neuleesta alkaen suomessa, pirkanmaalla. Ei kotimainen vaateteollisuus ole kokonaan mennyt pois. Kaksi ensimmäistä tuotemerkkiä on varmaankin kaikille tuttu, jälkimmäinen PURA voi tulla uutena. Tuotemerkin takana on Miira Saarinen, ja PURA on lyhennelmä Putiikki Rannalla nimestä, minkä yrittäjä Saarinen on.  Muotibrändi perustettiin vuonna 2015, joilloin meilläkin oli myynnissä villalegginsiä ja ponchoja.

Kun saimme kunnian valita Presidentti Niinistölle ja Rouva Haukiolle lahjoja heidän Pirkanmaan maakunta vierailullaan, oli tuotemerkkien valitseminen helppo. Suomimuotia, jonka takana on helppo seistä.

Kiinnostaako sinua kotimaiset vaatemerkit? Me olemme Alexissa valinneet sinulle palasia, kauniista suomimuodista.

Katri Niskanen, hänen vahvinta osaamistaan on naisellinen muotokieli, leikkaukset, laskokset, epäsymmetriset leikkaukset. Kun valitset suunnittelijan mekon juhlaasi, et voi mennä pieleen. Katrin Skin Pantsit ovat jo legenda. Nämä housut ovat äärimmäisen mukavat käyttää! Joustava materiaali ja korkea vyötärö tekevät tuotteesta erityisen mukavat. Materiaalin sisäpinta on miellyttävä ihoa vasten, eikä hiosta kuumallakaan säällä. Tässä housussa oikean koon valitseminen on tärkeää, koska tuote ei venähdä käytössä. Kun peset housut nurinpäin, etkä käytä huuhteluainetta, tuote kestää käyttöä. Muutamat asiakkaat ovat hakeneet meiltä jo kolmannet Skin Pantsit, en muista että mikään muu yksittäinen tuote olisi koskaan ollut näin suosittu.

skin-pantsit-alexlifestyle

Housut löytyvät siis täältä.

Katrin Tulip mekkoa on saaatavilla nyt kolmessa värissä, musta, beige ja vaalea lila.

katri-niskanen-mekko

Mustan löydät täältä.

Hienostunut beige täältä.

katri_niskanrn_tulip_mekko_

Ja ihastuttava smoke lilac täältä.

katri-niskanen-tulip-dress

Tulip mekkoa voit käyttää vyöllä tai ilman. Mekko menee kivasti myös skin pantsien kanssa. Kaunis myös jakun parina. Ilme muuntuu myös kun vaihdat siihen vaikka nahkavyön. Katrin oma nahkavyö löytyy  täältä.

No mitä sitten sai suomen ykköspari lahjaksi. Herra Niinistö sai Balmuirin  Lombardia huivin. Rouva Haukio sai PURA:n laukun ja huivin. PURA:n laukut ommellaan käsityönä Nokialla.

 

pura_clutch

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PURA:n tuotteita on saavilla meillä Alexista ja tietenkin Putiikki Rannalla myymälöistä.

Koitan ensi viikon aikana laittaa niistä lisää. Ja kaikille hiihtolomaa viettäville hyviä lomapäiviä ja ei lomalaisille työn iloa ❤

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Talvista kauneutta Pihlaistosta.

img_5244

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s