Kaupalla kevät, ulkona talvi

Helmikuussa pukeutuminen vaihtelee. Pakkanen pakottaa käytännöllisiin villavaatteisiin, ja mitä ei ehkä ole ehtinyt paljon pitämään kun joulukuussa satoi vain vettä. Kuitenkin pastellivärit houkuttavat jo kovasti, enkä kyllä ole odotanut ikinä vappuun asti niiden pukemisessa. Vaaleanpunaiset chinot kyllä kaipaavat villahousuja alleen vielä maaliskuussakin.
Helmikuussa ALE väistyy kaupoista, ja antaa keväälle tilaa.

Alexiin on tullut jo kovasti kevättä. Kaupat voivat valita, milloin ostetut tuotteet tulevat ja meillä se on aina HETI kun mahdollista:)) Joten mm. Stylenobin timattiballeriinat ovat jo täällä. Joku muistaakin ne muutaman vuoden takaa, itse olen pitänyt vanhani jo loppuun. Soratie ja balleriinat eivät ole kovin fiksu valinta. Mutta niin kauniit juhannuskokolla ja matkalla aamu-uinnille. Juhlissa minulla on aina laukussa myös balleriinat, jotka vaihdan jalkaani kun jalat väsyvät korkoihin.

balleriinat

Silkkihuivit ovat taas kovasti nousussa, Alexiinkin on saapunut niitä Balmuirilta.

huivit

Saksalainen OUI yllätti myös upeilla printtikukkahuiveilla.

läheltä

Kaikki Odd Molly fanit nyt kuulolle, kevään ensimmäinen paketti Mollyja on saapunut ja on ollut kovin tykätty mallisto, osa on jo myyty loppuun. Mikäli et ehdi kaupalle, kurkkaa Mollyt täältä. Oma suosikkini on Shelley neuletakki, vaaleanpunaisena tietenkin ;))!

IMG_5210

Takissa on kauttaaltaan käsinvirkattuja yksityiskohtia.

Kevään värejä vaatteissa, mutta ulkona on vielä täysi talvi.

FullSizeRender 2

 

FullSizeRender

FullSizeRender 5

Mutta jos vaatteissa myydään kevättä ja kesää, samoin on myös kukkapuolella, missä narsisseja on saanut jo pitkään;))

FullSizeRender 6

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s