Kylässä Seinäjoella

Seinäjoki, tämä tekeväisten ihmisten kaupunki Etelä-Pohjanmaalla on mielenkiintoinen ja mukava. Täällä järjestettiin syyskuussa, Buustia Kivijalkaan tapahtuma, johon alexlifestylekin osallistui. Viikko meni nopeasti ja ajatuksen tasolle jäi ”laajennetaanko Seinäjoelle”. Ja nyt sitten ollaan täällä taas. Kiitos Niina ja Into Seinäjoki :))) Palaset loksahtelivat helposti paikoilleen. Tällä kertaa POP UP kauppamme on auki 13.12 asti. Ja mukavasti meidät on taas löydetty ja tuotteillemme ollut kysyntää, KIITOS <3. Löydät meidät kalevankatu 5 ja palvelemme ma-pe 10-19 la 10-16 su 12-16. Samoissa tiloissa myös Katariinan Kamari.

Ihan helposti ei ole järjestynytkään sitten työni, mutta jotenkin tämä palapeli on loksahdellut ja pysynyt paikoillaan. Vaikka myönnän, että välillä tekisi vain mieli huutaa kun en ymmärrä miten tästä kaikesta pitäisi selvitä.  Olen yöpynyt hotelli Almassa, mikä sijaitsee ihan keskustassa.

alma

Paikka oli helppo valita. Toimitimme hotellille viime kesänä Jeanne d Arc Livingin peilejä. Ja samalla yrittäjät esittelivät tilojaan. ALMA on siis yksityinen hotelli. Tämä uniikki, vanhaan rautatieläisten taloon restauroitu hotelli-ravintola on kyllä kokemisen arvoinen. Nopeita pakkaamisia on tukenut tyylikäs Day:n laukku. Ja unen tuloa helpottaa Odd Mollyn pitkät villasukat. Ja lempikoruni matkaavat kätevästi Dayn korurasiassa.

Kaupasta tuli kiva ja toimiva, vai mitä tuumaatte?

IMG_4924 2

IMG_4897

Kaksi päivää meni rakentaessa, toisena päivänä ehti mieskin auttamaan.

IMG_4869

IMG_4891

IMG_4874

Reissussa vaatteiden laatu korostuu, eikös? Laadukkaat luonnonkuidut perustelevat kyllä hintansa. Rosemunden silkkiribbitopit vievät vähän tilaa, ja eivät juuri rypisty. Ja kun ei ole ollut ”mitään päällepantavaa” Style Butlerin villamekko on pelastanut päiväni.

IMG_4769

Ja ihana lumi on saanut minut pukemaan päälleni myös vaaleanpunaista Odd Mollyä.

IMG_4912

IMG_4967

Ihan niin paljon täällä ei ole lunta kuin kotona, missä tie oli välistä poikki viime viikonloppuna.

IMG_4950

Tämmöinen kaveri oli vastassa kotona.

IMG_4946

IMG_3589

Mutta kyllä lumi valaisee ja piristää mieltä ja auttaa jaksamaan, vai mitä mieltä olette?

IMG_4947

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s