meidän isänpäivä

Marraskuun toisena viikonloppuna juhlitaan isää. Leporannassa kokataan isälle aamiainen ja se tarjoillaan aina vuoteseen. Kahvikupiksi valitaan astiakaapista kerran vuodessa tämä kuppi.

Nimetön1

Sitten soitetaan isoisille ja lauletaan ja onnitellaan. Sellainen rauhallinen aamu, (ellei nyt päivystyspuhelimet soi tai lehmä satu poikimaan).  Tänään vaihdettiin kyntöauraan kärkiä ja isänpäivälounas syötiin ulkona.

blogi

Oxxon korut kestävät käyttöä, pidän koruja niin töissä, lenkillä kuin kotona. Olen aina pitänyt koruja, enkä edes muistaisi riisua niitä kun tulen kotiin ja menen navetalle rehuja lykkiin. Oxxon resorirannekekorut ovat olleet minulla kovassa käytössä jo vuosia! Ja kyllä Odd Mollyn veluriasutkin kestävät vuosien käyttöä.

oxxo

Illalla menimme vielä mummolaan vaaria onnittelemaan. Huvitti kun siskoni oli tullut suoraan lenkiltä ja hänelle myös kulkee korut mukana myös lenkillä.  Ja kyllä olen perinyt äidiltäni rakkauteni vanhoihin tavaroihin ja astioihin.

paula1

Mekkona oli minulla uusi Style Butlerin villamekko, mihin olen kovin ihastunut. Mekot ovat hyvin helppoja vaatteita. Tämän mekon alle voi hyvin pukea poolon. Saint Tropezin poolot ovat ohutta viskoosia ja niissä on ripaus elastaasia mukavuutta tuomaan. Nyt myös alessa -30%.

styleb

Jäin kyydistä aiemmin pois, ja hölkkäsin rauhassa kotiin katsellen vähäisiä kylänraitin valoja.

Kivaa alkavaa viikkoa kaikilla :))

paula2

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s