marraskuun ensimmäinen

Vihdoin saatiin kaupalle nämä By Pia’s Malene liivit ja kyllä se on kaunis ja käytönnöllinen. Näitä ei tullut kuin ihan muutama, eli jos se on sinulle MUST-tuote, ole nopea. Löydät sen täältä.

_DSC7566_DSC7564

Balmuirin huiveja on tullut, osa malleista myi heti loppuun, mutta uusi erä on tulossa.

milan_scarf_140x140cm_light_taupe_640x640__1IMG_4520

Como huivi on silkkiä ja siinä on kaunis paisley kuvionti.

IMG_4553

Oma suosikkini Balmuirin huiveista on tämä highland, Paras laatu ikinä :))

IMG_4510

Joutsenia on rannassa nyt paljon, joka syksy ne kokoontuvat tänne sankoin joukoin.

IMG_4574

Huiveista maatilan töihin. Eilen oli viimeinen päivä levittää lantaa pellolle (nämä ovat niitä säännöksiä, jotka EU on meille asettanut, ettei touhu mene ihan villiksi). Daniel tyhjensi vielä lantalan, sonnat mitä sinne syksyn aikana oli kertynyt. Meillä on parin muun tilan kanssa yhteiskärry ja se toimii hyvin. Voin kyllä suositella maatiloille yhteiskoneita, koneita mitä ei tarvita tilan rutiinitöihin.

marraskuun essimmäinen1

Syksy on nyt todella täällä. Maalla syksy on ihan erinlainen kuin kaupungissa. Kun on pimeää niin on pimeää, katuvalot ovat kaukana.

IMG_4496

Jos Maajussille Morsian ohjelma kuvattaisiin loka-marraskuussa se olisi todemukaisempi ja olisiko liiton onnistumisprosentti parempi kun tutustuisi lokakuussa maatilan töihin. Näkisi metsän puilta paremmin kun juhannusruusut ei tuoksu ja syreenimajassa ei juoda aamukahveja. En tarkoita ettenkö pitäisi syksystä, kyllä pidän, ihan oikeasti.

IMG_4509 2

Minua ei ahdista edes puutarhassa kasvien kuoleminen. Samalla kun siivoilen paikkoja, muistelen kulunutta kesää. Kerään myös kasvien siemeniä. Tänä vuonna olen keräänyt erityisesti varjoliljan siemeniä. Tämä vuoden maatiaiskasviksi tänä vuonna nimetty kasvi on mainintansa ansainnut. Viihtyy samalla paikalla vuosikymmeniä, kukinta ja lehtistö on kaunis ja mielestäni sopii hyvin maatilan pihapiiriin. Lisäksi kasvista jää simenkotavarret törröttämään talveksi, se on ikään kuin uusi kukinta.

IMG_4545

Marraskuusta alkaa myös ihana juhlakausi, säihkyviä vaatteita, sumusilmiä ja kuplivaa, joka olet suunnitellut omaa asuasi? :)).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s