Uusi brändi ja kuulumisia

Kaupalle on rantautunut uusi brändi DELICATE LOVE. Delicatelove valmistaa neuleita ja asusteita huippulaadukkaista materiaaleista. Ja ihan kohtuulliseen hintaan! Meille Mänttään on saapunut merkiltä asusteita, jotka ovat aivan superpehmeitä ja sopii jokapäiväiseen käyttöön. Esim. minulla kuvassa oleva poncho 99,95. Tuotteet löydät myös verkkokaupastamme alexlifestyle.fi.

_DSC7458

_DSC7464

Muutoin viikonloppu on mennyt maatilantöissä. Daniel kaatoi syksyn viimeiset heinät eilen ja tänään jatkuu sitten paalaus. Alkuun tuntui ettei tänä kesänä saada kuivaa heinää ollenkaan, mutta kyllä ollaan saatu, kaikkea sopivasti.

IMG_4345

IMG_4342

Teinitkin palasivat kotiin. Kuten aikaisemmin kirjoitin ne olivat kesän meidän naapurin pellolla, vähän kauenpana kotoa. Eläinten vienti ja tuonti kaukaisemmille lohkoille on aina työläämpää. Ja kun ne eivät ole ihan pihapiirissä ne villiintyvätkin aika nopsaan. Ja siinä on sitten aina oma kesyttäminen takaisin navettarytmiin. Pojista on kyllä jo paljon apua eläinten siirroissa ja hyvin ne eläimiä osaavatkin käsitellä.

IMG_4290

IMG_4275

Illalla tyhjensin vielä navetalla hoitokarsinan. Nämä hoitokarsinat tyhjennetään meillä ihan talikolla. Ja minä tykkään tehdä töitä käsillä ja kun työ on yksinkertaista, siinä on helppo heittäytyä omiin ajatuksiinsa. En kuuntele silloin radiota tai puhu puhelimessa, olen omissa mietteissä ja usein kyllä haen ratkaisua johonkin työjuttuun. Tuttua varmasti monelle.

Kuvassa uudet korvikset Snö of Swedeniltä, tuli kaupalle loppuviikolla ja saadaan lisättyä myös nettikauppaan ensi viikolla.

IMG_4362

Ja hei onhan meille tullut toinenkin uusi brändi, ja tämä on varmasti kaikille tutttu kotimainen By Pia’s

Ollaan kaikki siitä ihan hullaanuttu ja onhan tämä Pia Erlundin menestystarina vaikuttava. Kuvasin mallistoa ihanan Sadun kanssa meillä täällä kotona, laitan kuvia lisää pian :))

_DSC7258

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s