Kylppärin uudistus

Syksyllä isompia rutiinijuttuja on enemmän sisällä, tiedättehän ikkunoiden pesut, kellarin laitto talvikuntoon, säilömiset ja  kesävaatteiden pakkaus varastoon. Ilmata patterit, poistaa hyttysverkot tuuletusikkunoista ja ovista. Käydä lasten vaatteet läpi ja huomata, että useimmista housuista on tullut 7/8 mittaisia. Ja uusien omien hankintojen laitto kaapin paraatipaikalle… No noihan on aika pieniä kivoja juttuja, isoimmat sotkut tulevat maatilalla ihan muista jutuista.

Anyway aina samaan aikaan haluan muutoksia myös kalusteisiin, ja kuten sukulaiset, ystävät ja naapurit tietävät meillä mööpelivalssi on ikuista.

Meidän wc on tehty vanhaan vaatehuoneeseen. Noi tapetit olen laittanut jo silloin kun en ollut ajatellut tilaa edes kyseiseksi tilaksi. No, ne jätettiin siihen säästösyistä, ja näin jälkikäteen olen kyllä tykännyt ratkaisusta. Tapetti on Gammalsvenskan mallistosta, jota myy ihan paikallinen VäriTurunen.

IMG_4208

Ikkuna antaa tilaan yllellisyyttä ja valkoiset kalusteet tuovat tilaan harmoniaa kun seinät ovat värikkäät.

Kukat ovat minulle tärkeitä, ja niitä on meillä usein myös wc:ssä. Ruiskaunokki on yksi lempikukistani, kylvän niitä joka kevät, ja tuon niitä myös puutarhasta maljakkoon. Hääkimpussani oli aikanaan vain sinistä ruiskaunokkia.

Kaikki kalusteet ovat Jeanne d Arc Livingin, pois lukien pottakaappi, mikä on ”löytö” aikanaan Mäntässä olleella kaatopaikalta. Ihanat pyyhkeet ovat Odd Molly HOME mallistosta ja pyyheteline on uusi hankinta.

IMG_4209

Verkkokaappi oli aiemmin vaakatasossa ja kaikki tavara jäi laittamatta paikalleen, josko nyt onnistuisi paremmin kun ovet aukeavat oikeaan suuntaan.

IMG_4219

IMG_4204

IMG_4215

Itse olen kovin tyytyväinen tulokseen, aika meni vain tunnnin verran, ja ilme uudistui kovasti ja samalla tuli pyyhittyä myös listoista pölyt.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s