helsinki päivät alkoivat

Alkavan syksyn tunnusmerkkejä alkaa olla ilmassa, kasvihuoneesta tulee kunnolla satoa. Kaikki se kasvimaalla vietetty aika alkaa kiittämään, SATOA! Eläimet kaipaavat laitumelle lisäruokintaa. Haikarat ja joutsenet pitävät enemmän ääntä ja ilma tuoksuu erinlaiselta.  Minulle se tietää reissupäiviä. Aikaisia aamuja ja myöhäisiä iltoja. Lähteä ja tulla kun lapset nukkuvat. Minä olen jo juomassa kahvia, kun kukkomme vasta aloittaa aamukiekaisunsa, näin se kuuluu vielä hyvin kun lauma on ulkona.

Olen vähän tylsä rutiineista pitävä ihmistyyppi. Ajan aina q-parkkiin ja sieltä kahville ja smoothielle.IMG_3671

 Olin ostamassa kevään 2016 mallistoja mm. Marenakselta, Day Birger et Mikkelseniltä, Crospoint ja Delicatelovelta. Kaikilla oli kerrassaan upeat mallistot. Välillä tuntuu, että mitä syvemmällä talouden kurjimuksessa mennään, sitä parempaa muotia suunnittelijat luovat. Niin ristiriitaista, upeaa muotia ja vähän ostovoimaa, tosin Taina kertoi, että ennakkomyynti on käynyt todella hyvin, joten josko vihdoin talouden purjeisiin saataisiin muutosta. Näitä mallistoja ei saanut kuvata mutta, mm. mielettömän upeita sneakereita on tulossa.  Ja hapsuviittoja!

Starbucksissa oli pakko vielä hakea frappuccino,

IMG_3680

ja verrata taasen makua Wiliksen vastaaviin…noh loistavia tuotteitehan ne on molemmat. Olettehan te jo käyneet maistamassa? Mikä on suosikkisi?

Matkalla kotiin katselin heinäntekoa, ja upeita paalirivejä. Kotipihassa odotti sama näky. Pajamäenvainiolta viimeisetkin heinät paalattu ja kääritty. Kukkokaan ei enään jaksanut kiekua.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s