kuvia markkinointiin

Joskus joidenkin töiden aloittaminen ottaa lujille. Tai loppuun saattaminen. Aina on jotain muuta. Ne voi olla ihan perusjuttuja.

Kuten kuvien ottaminen. Kuvien ottaminen markkinointiin. Nehän on ihan perusjuttuja. Kesällä oli kaupalla ihanat asiakkaat, jotka antoivat meille palautetta. Asiakkaan sanoin siis ” netistä tutkittiin Mäntän hotelli tarjontaa ja teidän paikka näytti NIIN tavalliselta pikkuhotellilta parin kuvan kanssa, mutta tämähän on helmi. Ottakaa lisää kuvia niin saatte enemmän asiakkaita, mekin tulemme seuraavaksi teille”

Noh, onhan se selvää, että asiakkaalle tulee antaa oikeanlainen kuva hotellista. Usein varsinkin lomakohteiden paikat ovat yliphotoshopattuja, minun mielestäni siis. Mehän ei varsinaisesti edusteta mitään lomakohdetta, mutta tiedättehän odotukset paikan poolista on korkealla, mutta paikka ei vastaakkaan kuvissa luotua mielikuvaa.

Tavallisena keskiviikko iltana sain mukaani vanhan perusjärkkärin ja iPhoneni. Matkalla mietin hotellimme markkinointia. Takana taivalta reippasti yli 10v, mutta avajaiset, tutustumisbileet, avoimet ovet, uudistunut hotelli, KAIKKI on pitämättä. Olen opiskellut markkinointia ja yrittämistä vuosien saatossa, joten tiedänhän minä, että nää on ihan perusjuttuja. Jestas mitä kaikkea sitä pitäisikään tehdä.

thumb__DSC6954_1024thumb__DSC7022_1024

Hotellilla oli ihan tavallinen aikas rauhallinen ilta, turistit ovat jo poissa. Normiarkeen palattu. Otan kuvia alkuun järkkärillä, ja lopuksi ihan puhelimella. Ei mannekiinejä, ei lainattuja kukka-asetelmia. Ei kuvankäsittelyjä. Oikeita kuvia meiltä. Tältä meillä näyttää, olet sydämmellisesti tervetullut, olet meille tärkeä :)) Kuvia saunalta, kuvia kaupasta ja kahvilasta. Huonekäytävä, rappusia (meillä on siis rappuja, ei hissiä), huone kuva 1hh (kaikki kakkoset varattu), kokoustilaa, kaikenlaisia kuvia siis.

Matkalla kotiin olen tyytyväinen sainpas otettua, kunnes muistin, hei täytyyhän aamiaisesta saada kuvia ja kakkosista. En saanutkaan sitä valmiiksi. Ja ainakin viikko aamuja lyöty lukkoon, tämä siis jää vielä keskeneräisiin töihin.

kokoustilaa

thumb__DSC6957_1024

kokoustila

thumb__DSC6976_1024 thumb__DSC6980_1024 thumb__DSC7002_1024 thumb__DSC6990_1024

IMG_2797 IMG_2799 IMG_2787

thumb__DSC6985_1024

IMG_2732

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s